top of page

Om mig och min yogaresa

Vill du påbörja, fortsätta eller kanske återuppta din yogaresa tillsammans med mig? 

Skärmavbild 2020-09-03 kl. 16.51.35.png

Min egen yogaresa startade 2009 när jag började oroa mig för min hälsa. Min pappa dog alldeles för tidigt i hjärtsjukdom och jag var rädd för att samma sak skulle drabba mig. Jag började därför att leta efter vägar för att leva ett mer balanserat liv med mindre stress.


Efter att ha letat ett tag så kom jag i kontakt med kundaliniyoga. För mig var kundaliniyoga något som kändes lättsamt men ändå spännande. Jag kände också hur mycket bättre yoga fick mig att må  och ville därför ge den en större plats i mitt liv.  Iden om att kombinera mina intressen för pedagogik och yoga växte fram och jag påbörjade en lärarutbildning i kundaliniyoga. Det var en två år lång, gedigen utbildning med Jona Dahlqvist som lärare och många gästlärare från hela världen. När jag var klar 2013 började jag undervisa direkt. Ganska snabbt kände jag att jag ville vidare på min resa och utbildade mig därför även till lärare i MediYoga


Jag spenderade senare 5 månader i Indien och Nepal på bland annat ett kloster där jag lärde mig mer om meditation och yoga. Året efter, 2016  började jag jobba heltid på en yogastudio i Malmö.  På studion träffade jag Ann Svärdfelt som är auktoriserad lärare i ashtangayoga  Hon utbildar bland annat framtida lärare och hos henne blev jag lärling i ashtangayoga och lärde mig även att utbilda i yinyoga. År 2019 bestämde jag mig för att öppna mitt yogarum hemma i mitt hus i Klagshamn. Hösten 2022 blev jag klar med min mångåriga utbildning i Ashtangayoga. 

Jag är övertygad om att yoga är bra för alla och kan hjälpa människor att må bättre oavsett var i livet de befinner dig. För mig är det meningsfullt att hjälpa andra att må bättre och med en bakgrund som gymnasielärare har det alltid varit givande att undervisa.

Idag håller jag yogakurser i Klaghamn. Jag jobbar också  som yoga-lärare på Studio Canalis i Höllviken och ibland även på My Yoga Room i Limhamn . Jag jobbar också halvtid som gymnasielärare i  biologi och kemi. 

Varmt välkommen att höra av dig till mig! 

bottom of page