top of page
Sök
  • Skribentens bildJeanette Runol

Fortsätt simma?


Det är i mitten på september och det börjar kännas att hösten är på väg. Men idag är temperaturen i luften18 grader. Jag känner mig trött i kroppen och lite tung i huvudet. Vi bestämmer oss för att cykla till stranden för att ta ett bad. På stranden är det nästan tomt. Det är inte så kallt i vattnet, ungefär 17 grader gissar jag. Så badet är uppfriskande men det går fortfarande bra att simma utan att det kyler för mycket. Vattnet är klart och känns friskt när jag doppar huvudet.

Efteråt när jag går på bryggan känner jag värmen och lugnet sprida sig i kroppen. Det känns härligt att ha badat och att vara i naturen, vid havet.

Kaffet och frukosten smakar underbart efter badet och med havet som utsikt. Vi småpratar och njuter av stunden.

Så hör vi plötsligt ett ljud vi känner igen och riktar blickarna uppåt. Ovanför våra huvuden ser vi tranorna flyga söderut. De är så majestätiska där de flyger och vi står länge och beundrar dem.

På vägen hem känns livet lättare och jag funderar på om jag ska fortsätta simma resten av året. För man ångrar ju aldrig ett bad efteråt även om det är kallt. Det får nog bli så.17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page