top of page

Sagt om mig

Värmande ord från några av mina kunder.

"Jeanette är en helt fantastisk yogalärare! Varm och pedagogisk och med stor erfarenhet inom olika yogaformer. Vill varmt rekommendera henne!"

"Jag skulle rekommendera Jeanette. Hon får en att känna lugnet och visar tydligt så att man känner att man hänger med även som nybörjare."

"Jeanette är proffsig och mycket kunnig inom allt som har med yoga att göra, men inte insäljande eller påtvingande. Hon är intresserad av sina kunder och lär känna vad de har för behov och rådger sedan gärna om vad för klass hon tror passar bäst. Jeanette har helt fokus på yoga, välbefinnande och trivsel. Inte på ex tjusiga kläder eller att vara vig eller stark eller snygg när man ses, väldigt skönt."

"Jag tycker att Jeanette är väldigt varm och välkomnande samtidigt som hon är rak, enkel och tydlig i sin kommunikation. Jag känner mig alltid trygg i min utövning hon inger ett naturligt lugn! Det bästa är att Jeanette skapar en atmosfär som är äkta och som inte bygger på prestation. Det är en känsla som är viktigt för mig i mitt utövande. Heja dig Jeanette!"

"Jeanette är en välutbildad yogaläraren med stort genuint intresse av att inspirera, utbilda & hjälpa dej som elev."

"Kan varmt rekommendera Jeanette som yogalärare. Är välkomnande, kunnig i flera olika yogaformer samt har bra variation på övningar."

"Jeanette är trevlig och duktig. Alltid mysigt att komma till henne."

"Jeanette är duktig på det hon gör. Hon är trevlig i kontakten."

"Jeanette är varm, kunnig och inspirerande."

"Jeanette är kunnig, engagerad och personlig."

bottom of page